Jump to content


Photo

site is not opening please help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mehtab

mehtab

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 14 December 2013 - 06:07 AM

Dear admin!
first i was heaving this error.

error: HTTP/1.0 404 Not Found

now i am getting this error for my site

error: Error establishing a database connection

my site is http://www.quranacademy.uco.im

i am worried sick.

please help!
thanks
Mehtab

#2 Odysseus Philandros

Odysseus Philandros

    Call me Oddy.

  • Members
  • PipPipPip
  • 445 posts

Posted 14 December 2013 - 11:54 AM

Your website is now working i think the error may have been high server load the other error you mentioned HTTP/1.0 404 is usually cpu error.
Posted Image

#3 mehtab

mehtab

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 14 December 2013 - 01:02 PM

Your website is now working i think the error may have been high server load the other error you mentioned HTTP/1.0 404 is usually cpu error.



thanks alot oddy so nice of you. the site came back for 6 hours and then again i got the same cpu error can you suggest any way to remove this error.

Thanks again.

#4 Odysseus Philandros

Odysseus Philandros

    Call me Oddy.

  • Members
  • PipPipPip
  • 445 posts

Posted 14 December 2013 - 02:20 PM

Cpu error can be less likely to happen if you install cloudflare to reduce your cpu usage remove extra plugins and extensions that you don't use and remove extra bits of code and commands that you don't use. However before you do this create a stable backup so anything you do that causes a fatal error with your website. You can upload your backup and undo all the changes as always it is better to be safe than sorry.
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users